Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Спроба дати хабар дорого коштуватиме порушнику

16 червня 2016 р., 11:20

Понад 8 тисяч.

Все легко з рук не зійшло.

 Відкритість і чесність в роботі та неупередженість поглядів наших патрульних не викликає жодних сумнівів. Однак часто патрульним доводиться нагадувати правопорушникам, які звикли до старих методів роботи правоохоронних органів та можливості «домовитись», про те, що такі часи минули і за свої вчинки необхідно відповідати згідно з чинним законодавством.
Яскравим прикладом такої ситуації став випадок з мукачівським патрульним. Правопорушник активно пропонував полісмену неправомірну вигоду у розмірі 200 гривень за нескладання на нього протоколу.
Патрульний відреагував належним чином. 

Та окрім оформлення протоколу за адмінправопорушення викликав слідчо-оперативну групу, яка належним чином оформила факт спроби дачі хабара. Надалі подія була кваліфікована за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України.
Як інформує прес-служба Прокуратури Закарпатської області, вироком Мукачівського міськрайнного суду угоду про визнання винуватості затверджено та призначено засудженому міру покарання у вигляді штрафу розміром 8500 гривень.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp