Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець розвів порнографію ВКонтакте

16 червня 2016 р., 21:10

Суд присудив "по заслугам"...

Спокусився на заборонене.

6 червня Тячівський райсуд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 301 КК України.
Як йдеться у матеріалах справи, користувач соціальної мережі "Вконтакте", спочатку переглянув, а потім, усвідомлюючи, що у вказаному відеофайлі міститься ознаки порнографії та маючи повноваження адміністратора сторінки, безоплатно розповсюдив, розмістивши вказаний файл на власній сторінці у соцмережі.

Згідно висновку мистецтвознавчої експертизи № 19/107-1207 від 21 березня 2016 року, цей відеофайл відноситься до продукції порнографічного характеру.

Таким чином, підсудний вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ст. 301 ч.2 КК України, тобто розповсюдження кіно- та відеопродукції порнографічного характеру.

26 квітня між прокурором Тячівської місцевої прокуратури і підсудним було складено угоду про визнання винуватості. На підставі цієї угоди підсудного визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 301 ч. 2 КК України, та призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 1700 гривень.

Ще 439 гривень 80 копійок стягнуто за проведення мистецтвознавчої експертизи на користь держави.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp