Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві культуру фінансуватимуть більше

17 червня 2016 р., 09:00

Задоволення містян зросте

Такі от потішні реалії.

Cьогодні в Мукачівській міськраді засідала постійна депутатська комісія з питань освіти , культури, молоді і спорту та духовного розвитку. Депутати розглянули проекти рішення Про заснування щорічної літературної премії імені Олександра Духновича - письменника, педагога, просвітителя, культурного діяча Закарпаття, Про внесення змін до міської комплексної Програми розвитку культури і мистецтв міста Мукачева на 2016 рік (нова редакція), Про затвердження програми «Ромське населення міста Мукачево» на 2016-2020 роки.

За словами начальника відділу культури Ірини Калій програму підтримки галузі культури планують збільшити фінансово на 120 тисяч – до 1 млн. 670 тис. гривень. З них 319 тисяч виділять – на організацію культурно-мистецьких заходів, 305 тисяч - вручення премій та стипендій, 886 тисяч - матеріально - технічне забезпечення, 80 тисяч – підтримку бібліотек, 50 тисяч - міжнародне співробітництво, 30 тисяч - створення міжгалузевої системи підготовки педагогічних кадрів.



Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp