Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гройсман: СБ може дати Україні ще мільярд

17 червня 2016 р., 11:58

Світовий банк допоможе Україні розробити стратегію розвитку транспортних коридорів і автомобільних доріг.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив про готовність Світового банку виділити додатково $1 млрд на фінансування програм в Україні. Про це він написав у Facebook після зустрічі з директором банку Шрі Мульяні Індраваті у Вашингтоні.

"Ще хороша новина. Світовий банк готовий спільно з нами переглянути ефективність програм, на які вже передбачено фінансування, і передбачити додатково ще мільярд доларів на їхнє розширення в наступному році", - написав він.

Глава уряду охарактеризував зустріч з Індраваті як "дуже конструктивну".

"Домовилися про те, що Світовий банк допоможе нам розробити стратегію розвитку транспортних коридорів і автомобільних доріг для України, а також оцінити необхідні для її реалізації ресурси і визначити, де необхідно залучати бюджетні, кредитні або приватні ресурси. Такої стратегії у нас ніколи не було, а її реалізація може стати одним з двигунів нашого економічного відродження!" - заявив прем'єр.

Як повідомляв Кореспондент.net, раніше в СБ заявили, що українська економіка пройшла пік рецесії і в 2016 році повернулася до позитивної динаміки.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp