Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За роботу прикордонникам платитимуть більше

17 червня 2016 р., 17:23

Від 7 до понад 9 тисяч

У залежності від звання.

20 травня, на засіданні РНБО України Президент України висловив своє занепокоєння з приводу того, що грошове забезпечення прикордонників значно нижче, ніж у військовослужбовців Збройних сил та Національної гвардії. Внаслідок кропіткої роботи керівництва відомства, Адміністрації Президента, Уряду та міністерства фінансів, а також Бюджетного комітету та Комітету Верховної Ради з питань оборони та національної безпеки вдалося знайти механізм та відпрацювати невідкладні заходи по ліквідації цієї диспропорції. Вже у перших числах червня Адміністрація Держприкордонслужби отримала кошти для виплати особовому складу гідного грошового забезпечення.

Відтепер контрактник в прикордонному відомстві отримуватиме щонайменше 7 тисяч, а молодші офіцери близько 9,5 тисяч гривень. Фінансування підвищених виплат, поки що, здійснено шляхом проведення наближення асигнувань з кінця цього року, а також завдяки підвищенню розміру щомісячної грошової винагороди з 1 травня цього року та збільшенню розмірів премії. Мінімальний розмір нарахованого грошового забезпечення для військовослужбовця за контрактом першого року служби підвищено, у порівнянні з минулим роком, більш ніж у три рази.

Гарна перспектива продовжити службу у відомстві для патріотично налаштованої молоді.



Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp