Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Ліве" харчування на Закарпаття не потрапило (ФОТО)

19 червня 2016 р., 14:00

Не пропустили фахівці

Тепер треба відповідати.

Сьогодні, 17 червня 2016 року, співробітниками управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Закарпатській області спільно з головним управлінням внутрішньої безпеки ДФС України та співробітниками спецпідрозділу «К» СБ України в рамках проведення заходів, спрямованих на недопущення ввезення на митну територію України товарів з порушенням вимог Митного кодексу України у пункті пропуску «Ужгород – Вишнє-Нємецьке» було зупинено транспортний засіб марки «Mercedes-Benz Sprinter 312-D” під керуванням громадянина С., жителя м. Ужгорода який в’їжджав до України із Словаччини.




Вказаний транспортний був зупинений вже після завершення працівниками митного поста «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС митних оформлення вказаного транспортного засобу. У ході попереднього огляду вказаного транспортного засобу встановлено, що весь транспортний засіб був завантажений спеціальними сумішами для спортивного харчування іноземного виробництва. На даний час здійснюється переогляд вказаного транспортного засобу після чого буде вирішуватись питання щодо притягнення громадянина що здійснював незаконне ввезення на територію України спеціальними сумішами для спортивного харчування іноземного виробництва.

Наразі управлінням внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Закарпатській області матеріали по факту незаконного пропуску працівниками митного посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС через митний кордон України товарів скеровані до прокуратури Закарпатської області для вирішення питання про відкриття кримінального провадження.









ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp