Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття читатиме дітям у замку

22 червня 2016 р., 08:23

Вже сьогодні.

22 червня.

Піти на канікули можна від школи, та не від книги. Ба більше, відпочиваючи від навчальної літератури і програмної класики, школярі можуть зробити своє літо ще цікавішим завдяки історіям, описаним у творах сучасних українських письменників, – переконують організатори соціокультурного проекту "Все Закарпаття читає дітям".

22 червня відбудеться чергова, вже п'ята за ліком зустріч проекту. Вперше вона проходитиме за межами Ужгорода, до того ж, у дивовижно гарній, таємничій та старовинній локації – Чинадіївському замку "Сент-Міклош" (Мукачівщина).

Учасниками проекту стануть найталановитіші діти Закарпаття – відпочивальники обласного оздоровчого табору для обдарованих дітей "Гармонія", в якому, нагадаємо, вчора урочисто відкрили 24-ий літній сезон.


Окрім організаторів проекту (координатора – письменниці Галини Малик і представників управління культури облдержадміністрації) про користь читання дітям та юні цього разу розповідатиме лідер чи не найвідомішого нині крайового рок-гурту. Ім'я гостя, за традицією проекту, поки в таємниці.

Зустріч обіцяє подарувати учасникам незабутні враження і, звичайно ж, книги.






Управління культури Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp