Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські піротехніки мали роботу

22 червня 2016 р., 16:02

Вибухівок було вдосталь.

Їх професійно нищили.

21 червня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області було вилучено та знищено 31 вибухонебезпечний предмет та 420 набоїв часів Другої світової війни. Даний арсенал було виявлено під час проведення спільних заходів Служби порятунку «101» з Управлінням СБУ в Закарпатській області в Міжгірському районі на околиці села Присліп.

Серед виявлених ВНП: 4 мінометні міни калібром 82 мм, 24 мінометні міни калібром 50 мм та 3 артилерійських снаряди калібром 100 мм. Цього ж дня, над вечір піротехніки їх вивезли у спеціально відведене місце та успішно знищили.

Рятувальники звертаються до громадян із застереженням: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, не торкайтеся їх і не пробуйте самостійно знешкодити вибуховий пристрій. Категорично забороняється заливати його рідинами, засипати ґрунтом або чимось накривати; здійснювати на нього звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання. Натомість позначте місце знахідки, повідомте про це органи влади, місцевого самоврядування, поліцію або ж зателефонуйте до Служби порятунку за номером «101» .




У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp