Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві заборонили продаж алкоголю та цигарок у МАФах

23 червня 2016 р., 10:23

Підприємці мають місяць, що виконати рішення міськради

Відсьогодні сигарети та алкогольні напої можна буде придбати тільки в магазинах.

Відповідне рішення «Про заборону реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива та тютюнових виробів в малих архітектурних формах на території м. Мукачево» прийнято на черговій сесії міськради.

Відділу економіки управління економіки та транскордонного співробітництва доручено довести рішення про заборону до відома всіх суб'єктів підприємницької діяльності на території міста, які здійснюють торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями, пивом та тютюновими виробами, повідомляє Мукачівська міськрада.

Також надано місячний термін суб'єктам господарювання, які здійснюють діяльність в малих архітектурних формах, щоби привести свою діяльність у відповідність до даного рішення з дня набуття його чинності.

Муніципальна поліції доручено вживати всі передбачені законодавством України необхідні заходи до суб'єктів господарювання, які порушують встановлену цим рішенням заборону щодо реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива та тютюнових виробів.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp