Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про закарпатський економічний експеримент дізналися у Херсоні

24 червня 2016 р., 08:21

На форумі

Голова Обласного об'єднання організацій роботодавців "Закарпаття" Володимир Панов взяв участь у роботі ІІІ Балтійсько-Чорноморського економічного Форуму, що проходив 18 червня у місті Херсон.

 

В основу своєї презентації, В Панов поставив 3 ключові тематичні складові.

Складова перша - Євроінтеграційні процеси: особливий погляд.

Голова закарпатських роботодавців висловив думку про те, що найбільш ефективним способом євроінтеграції України є залучення іноземних інвестицій та перенесення високотехнологічних підприємств на територію України. Таким чином, коли критична маса потужних підприємств розмістять свої виробництва в Україні, світовий бізнес сам вирішить проблему кордонів та євроінтеграції нашої країни в Європейський союз.

Друга складова - Закарпатський економічний експеримент.

В. Панов також акцентував увагу на ролі регіонів України у процесі створення нового економічного середовища в країні на прикладі Закарпатського економічного експерименту. Зал чудово сприйняв ідею спікера про те, що в Україні повинно бути 25 різних регіональних пропозицій економічних експериментів для кожної області.

"Може хоч тоді Кабінет міністрів нарешті зрозуміє, що щось не так в їх економічній політиці і, зрештою, в державному управлінні почнуться кардинальні позитивні зміни?" - зазначив Панов.

Складова третя – Індустріальні парки та їх роль в економічному розвитку.

В ході виступу В. Пановим був презентований закарпатський індустріальний парк "Соломоново", як найбільш підготовлений індустріальний парк в Україні. Окрім того бізнесмен висловив готовність допомагати та всіляко сприяти розвитку новоствореного KhersonIndustrialPark, який очолює відомий український бізнесмен Олександр Олійник, та закликав херсонських колег до активної співпраці.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp