Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Школярі стажуються у міськраді Мукачева

24 червня 2016 р., 17:23

За ініціативою Балоги

Ті, що кращі.

З ініціативи міського голови Андрія Балоги кращі школярі учнівського самоврядування стажуються у різних відділах виконавчого комітету Мукачівської міської ради.
За власним бажанням у відділі архітектури та містобудування міськвиконкому стажування проходить учень 11-го класу ЗОСШ №4, м.Мукачева Туряниця Роберт Вікторович.
Начальник відділу, головний архітектор міста І.І.Івановчик та головні спеціалісти відділу Майданевич Я.Б., Сверида С.І., Гульпа Р.І. розповіли Роберту про роботу відділу, його основні завдання, а також про структуру виконавчих органів Мукачівської міської ради, після чого Роберт приступив до стажування.
Першим його завданням було внесення даних до реєстру будівельних паспортів, який знаходиться на віртуальному диску Мукачівського виконавчого комітету. Також був ознайомлений з геодезично-інформаційною системою (GIS6), опановує навики у програмі "Діджитал".
Мукачівська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp