Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Одеситка народила п’ятірню (Фото)

24 червня 2016 р., 21:22

Про подарунок долі жінка дізналась ще на першому УЗД

24 червня у співробітниці одеського комунального підприємства народилося відразу п'ять малюків — три хлопчики і дві дівчинки.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Одеської міськради, пише УНІАН.

"Щасливою мамою п'ятірнят стала співробітниця комунального підприємства "Міський інформаційно-аналітичний центр" Оксана Кобелецька. В родині Оксани вже росте трирічна донька, яка стане старшою сестрою відразу для трьох братиків і двох сестричок", - сказано в ньому.

Як зазначив керівник міського департаменту охорони здоров'я Ігор Шпак, п'ятірня була діагностована ще при першому ультразвуковому дослідженні у 8 тижнів вагітності.

Протягом всієї вагітності пацієнтка перебувала під постійним індивідуальним і консіліумним наглядом. Для збереження вагітності Оксана отримала своєчасну і адекватну допомогу в міському пологовому будинку №5 Одеси, а у 26-27 тижнів була переведена на третій рівень надання акушерської і перинатальної допомоги – в Одеський обласний перинатальний центр, де були проведені пологи шляхом кесаревого розтину на 30-му тижні вагітності для збереження життя матері і малюків.

Додаткова апаратура для дихальної підтримки дітей отримана з обласної дитячої клінічної лікарні та пологового будинку №5 Одеси.

Зазначається, що мати і малюки отримують всю необхідну медичну допомогу і забезпечені медикаментами в повному обсязі.

{g}

У новонароджених проведено медикаментозну профілактику дихальних розладів за допомогою препарату сурфактанту.

Серед п'яти близнюків — три хлопчики і дві дівчинки. Їх маса при народженні становила відповідно 1810, 1190, 1720, і 1450 1250 грам.

"Оксана розповідає, що в сім'ї вже придумали імена новоспеченим одеситам — Денис, Дарина, Владислав, Олександра і Давид", - сказано в повідомленні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp