Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські фехтувальники тренуються в посиленому режимі

25 червня 2016 р., 11:10

Вони - наше майбутнє

З 13 по 23 червня в с.Кострино, Великоберезнянський район, проходив навчально-тренувальний збір з фехтування. Готували спортсменів з резерву фехтувальної збірної Закарпатської області 2001-2005 р.н.

Юні шпажисти, рапіристи та шаблісти Закарпатської області разом із спортсменами-фехтувальниками міста Хмельницька та Києва 10 днів провели у мальовничому підніжжі гори Красія, на базі методичного центру Ужгородського відділення Львівської залізниці, – повідомляє старший тренер з фехтування, відповідальний за НТЗ Сергій Горецький.

До організації тренувального збору активно долучилось управління молоді та спорту Закарпатської ОДА, яке профінансувало проживання всіх закарпатських спортсменів та тренерів, повідомляє Оболок.

На зборах спортсмени мали хорошу можливість для проведення повноцінних тренувань із загально-фізичної підготовки. Їм виділили два спортивних майданчика, футбольне та волейбольне поле, у приміщені клубу були проведені «бойові практики» з фехтування, також у їх розпорядженні був конференц зал, де фехтувальники провели три семінари на спортивну тематику. Звичайно, забезпечили спортсменам і відновлення після виснажливих тренувань – сауна, річка, свіже повітря, гори та відмінне харчування.

Представники фехтування зазначають, що паралельно з цим збором проходить Чемпіонат Європи з фехтування у м.Торунь (Польща), де Анатолій Герей вийшов на фінішну пряму перед Олімпійськими іграми. Висловлюють подяку упралінню молоді та спорту, яке також профінансувало 5 шпажних клинків «мараген», конче необхідних для успішної підготовки та виступу Анатолія на Олімпійський іграх.

Успішні виступи закарпатських фехтувальників не можуть не тішити: юні спортсмени у цьому році стали Чемпіонами України на шпагах серед юніорів, Чемпіонами України з фехтування на рапірах серед кадетів, дівчата-ріпіристки вибороли 3 місце на Чемпіонаті України серед кадетів та юніорська жіноча команда стала срібним призером Чемпіонатом України, а нещодавно на Чемпіонаті України серед дорослих спортсменів наші дівчата посіли 3 місце, також була бронза Чемпіонату Європи (Харькова Влада) та, звичайно, тріумф на Чемпіонаті Світу (Анатолій Герей).

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp