Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські митники просять прикордонників не заважати працювати

25 червня 2016 р., 19:44

За розповсюдження службові інформації можна і "по шапці" отримати

Посварилися?

Закарпатська митниця ДФС закликає Мукачівський прикордонний загін не розголошувати інформацію обмеженого доступу, отриману під час виконання службових обов’язків. Це, зокрема, стосується повідомлення опублікованого на сайті Державної прикордонної служби про виявлений в транспортному засобі румунської реєстрації спеціально облаштований тайник.

Відповідно до законодавства громадянин не порушив порядок проходження митного контролю, але інформація щодо даного транспортного засобу є службовою. Працівники митниці поставили цей автомобіль на спеціальний контроль. Це означало, що при наступному перетині кордону цей автомобіль було б відправлено на поглиблений огляд, і в такому разі було б припинено порушення законодавства.

У Закарпатській митиниці ДФС наголошують, що такими діями прикордонники перешкоджають роботі та розповсюджують службову інформацію.
ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp