Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двох закарпатців екстрадували з Чехії до України через допомогу нелегальним мігрантам

27 червня 2016 р., 13:21

Брати організавали незаконний бізнес на перетині кордону

У Чехії розшукали закарпатця, які довгий час переховувався від слідства. Його брата-напарника передали правоохоронним органам минулого місяця.

На початку 2013 року зловмисник у складі організованої групи разом з рідним братом переправляв нелегалів через держкордон України. У травні того ж року діяльність угруповання викрили співробітники Управління СБУ в Закарпатській області. Для уникнення кримінальної відповідальності, брати після внесення застави тривалий час переховувалися за кордоном та були оголошені у міжнародний розшук.

За інформацією СБУ двоє зловмисників були затримані у Чехії місцевими правоохоронцями у 2014 році. Один з братів був екстрадований в Україну у травні цього року. Обом зловмисникам суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою, - повідомляє прес-служба СБУ в Закарпатській області.

Триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Третій організатор незаконного переправлення мігрантів торік був засуджений до трьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp