Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Від негоди на Рахівщині постраждали щонайменше 48 дворогосподарств

27 червня 2016 р., 15:18

Ліквідація наслідків триває

26 червня внаслідок сильної локальної зливи, в районі с. Луги, Рахівського району, сформувався інтенсивний місцевий стік з потужними селевими потоками, який за рахунок захаращеності відходами лісу та побутовим сміттям спричинив підтоплення прибережних смуг та попередньо 48 дворогосподарств у 3 населених пунктах Рахівського р-ну (с. Луги, с. Богдан, с. Видричка).

Інформація щодо кількості постраждалих дворогосподарств уточнюється комісіями сільських рад, які здійснюють подворовий обхід.

Станом на 09:00 27 червня внаслідок розчищення підмостових опор, придорожніх канав та русел гірських потічків вода зійшла самоплином. Рівень води у річці Б.Тиса поступово зменшується.

Жахливі наслідки негоди на Рахівщині (Фото)

Для відкачки води з колодязів та підвальних приміщень житлових будинків залучено 2 одиниці техніки та 11 чоловік особового складу від Управління ДСНС у Закарпатській області. Станом на 15:00 було відкачано близько 300 куб м. води.

{g}

Електропостачання відновлено бригадами РЕМ у всіх населених пунктах Рахівського району. Проїзд по автодорозі місцевого значення Рахів-Богдан-Луги забезпечено.

Загиблих та травмованих унаслідок негоди немає.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp