Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті 53 громадян патрулюють разом з ДАІ (ФОТО)

5 березня 2014 р., 18:39

На території Закарпатської області діють посилені блокпости міліції, до складу яких входять й представники громадськості.

Разом з інспекторами ДАІ наглядають за дорожнім рухом 53 представники від громадськості. Загалом за 9 днів було задіяно на території області 453 таких спільних нарядів. Окрім трьох стаціонарних постів ДПС ДАІ, діють два громадські пости у селі Сойми Міжгірського району та у селі Ужок Великоберезнянського району. Також виявили бажання взяти участь у забезпеченні безпеки дорожнього руху активісти у містах Ужгород та Іршава. 
 
Як діляться своїми враженнями деякі активісти, нести службу на дорозі не так вже й легко, як це може здатися зі сторони. Інколи трапляються водії, які себе ведуть, м’яко кажучи, неадекватно. Потрібно знайти в собі витримку та толерантність, аби не створити загрозливу конфліктну ситуацію. 

Начальник УДАІ УМВС Михайло Бойчук відмічає: «Ми вдячні тим свідомим активістам, які долучаються до несення служби. Наприклад, вчора ввечері представник громадськості, який працював спільно з нашими інспекторами в Іршавському районі, отримав інформацію, що в селі Загаття у покинутому складі переховується вантажний автомобіль, який незаконно перевозить деревину. Близько 22-ї години даний автомобіль із 11-ма кубами лісу хвойних порід було виявлено та доставлено на штрафмайданчик. Хотілося б, щоб і в інших районах області громадяни долучалися до виявлення правопорушень та повідомляли інспекторам ДАІ про такі факти».

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp