Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Діти побували у "Зачарованому краї" (ФОТО)

28 червня 2016 р., 15:20

Таке дозвілля учасників літнього табору.

Літні яскравості.

 

Знову у гості до НПП «Зачарований край» завітали маленькі помічники – діти з оздоровчого літнього табору «Веселка», що функціонує на базі Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею. Ініціатором та організатором екскурсії до національного парку була завуч з виховної роботи спортивно-гуманітарного ліцею Наталія Гелей.

Майже пів сотні дітей, разом з вихователями, напередодні закриття табірної зміни, відвідали своїх сусідів – національний парк «Зачарований край». Дітлахам цікаво було познайомитися з природним надбанням нашого краю, адже дехто побував тут уперше! Щоб сховатися від нестерпної спекоти та трохи відпочити, вихованці літнього табору зібралися у альтанці, що знаходиться на території адмінбудівлі парку.

Науковий співробітник НПП Василь Лутак розповів дітям про правила поведінки у лісі, що треба робити, коли заблукаєш або при укусах змій чи комах, ознайомив з місцевим тваринним і рослинним світом парку, коротко повідав про історію та основні надбання національного парку. Після обміну інформацією діти мали нагоду поласувати плодами дикої черешні та стиглої шовковиці, які ростуть на території адмінбудівлі. А на добру згадку про відвідини НПП «Зачарований край» вихованці оздоровчого табору «Веселка» зробили спільне фото, і пообіцяли знову прийти, щоб відвідати рекреаційну зону «Зачарованого краю», але вже також зі своїми шкільними друзями або з батьками.


Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp