Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді освятили меморіал загиблим бійцям АТО (Відео)

29 червня 2016 р., 08:52

Міцева влада не долучилась до його встановлення

28 червня в День відзначення Конституції України на площі майора Віталія Постолакі в Ужгороді відкрили меморіал пам’яті полеглим у війні на Сході України.

Над меморіалом – тризуб з листком та 18-ма гільзами, саме стільки прізвищ викарбувано на камені – мешканці Ужгорода, Ужгородського району та Чопа, які захищали територіальну цілісність України. Сотні ужгородців разом із близькими і товаришами по службі прийшли віддати шану героям, які поклали життя боронячи нашу державу та громадян. Освятив меморіал єпископ Карпатський УАПЦ Віктор Бедь, повідомляє Трибуна.

Родзинкою заходу був виступ юної співачки Анастасії Мигович з Гукливого Воловецького району та маститих виконавців Маріанни Сухолової та групи “Шарж”.

Ініціатором зведення меморіалу була Асоціація інвалідів АТО (голова – підполковник Микола Журавльов).

До створення меморіалу долучились військові, крайова «Просвіта», громадськість краю, жодної копійки бюджетних коштів при встановленні меморіалу витрачено не було.







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp