Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті шахраїв, що завдали збитків майже на півтори мільйона, кинули за ґрати

26 травня 2014 р., 09:14

Збитки уже відшкодовано, шахраям залишилось тільки відбути строк у в’язниці.

Судом Закарпатської області засуджено учасників організованої злочинної групи з числа громадян України, мешканців Закарпатської та Чернівецької областей, які незаконно привласнювали автомобілі різних марок. 

У січні 2012 року працівниками УБОЗ УМВС України в Закарпатській області виявлено та задокументовано учасників міжрегіональної злочинної групи, створеної на етнічній основі із громадян України, мешканців Закарпатської та Чернівецької областей, які протягом 2010-2011 рр., за попередньою змовою, з метою заволодіння чужим майном шляхом обману та зловживання довірою, незаконно привласнювали автомобілі, які в подальшому перепродували на території Чернівецької області. 

Організована злочинна група складалась з чотирьох осіб, які згідно розробленого злочинного плану організатором, діючи умисно з корисливих спонукань з метою заволодіння чужим майном, разом із трьома співучасниками, використовуючи підроблені нотаріальні довіреності, без відома довірителів (потерпілих) привласнювали транспортні засоби, які в подальшому перепродували на території Чернівецької області. 

Членами організованої групи були вчиненні 28 кримінальних правопорушень на території Закарпатської та Чернівецької областей. Завдано матеріальних збитків на суму 1 млн. 435 тис. гривень, які вже відшкодовано. 

По вказаних фактах СУ УМВС України в Закарпатській області було відкрито кримінальні провадження за ч.4 ст.190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Учасникам даного ОЗГ було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Після закінчення досудового розслідування кримінальне провадження було скеровано з обвинувальними актом до суду. Вироком суду Закарпатської області усіх 4-х учасників організованої злочинної групи засуджено до різних строків позбавлення волі. Вирок набрав законної сили. 
УБОЗ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp