Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбулась спартакіада серед допризовної молоді

29 червня 2016 р., 11:58

Спортсмени доклали всіх зусиль

У вівторок, 28 червня, на стадіоні “Авангард” пройшла обласна спартакіада серед допризовної молоді. Організаторами спортивного заходу управління молоді та спорту Закарпатської ОДА та обласний військовий комісаріат.

На урочистому відкритті змагань спортсменів привітали начальник управління молоді та спорту Віталій Ерфан та його заступник Олег Муртазін, заступник війського комісара м. Ужгорода Юрій Величканич та завідувач сектору у Закарпатській області Державної служби України у справах ветеранів війни і учасників АТО Іван Балашов, пише Оболок.

Головний суддя змагань Михайло Пантьо зазначає, що змагання географія учасників доволі різноманітна.

“У нашому заході беруть участь 8 команд. Це Ужгород, Чоп, Мукачівський, Тячівський, Рахівський, Виноградівський, Іршавський та Міжгірський райони.

Спортсмени міряються силами у 5-ти видах: біг на 100 та 1000 м,кидання гранати, стрільба зі зброї та підтягування. Склад команди налічує 7 чоловік.

Спортсмени стараються, докладають зусиль, аби перемогти та показати себез найкращого боку. Адже у вересні проводитиметься Чемпіонат України у Львові, де виступатимуть тільки кращі. Старший тренер команди області Юрій Жентичкообиратиме спортсменів у команду, комплектувати боєздатний колектив, який би зміг гідно виступити на змаганнях”.

У підсумку, перше командне місце у багатоборстві (за всіма видами) виборола командаМукачівського району. Срібні нагороди – у рахівських спортсменів, а бронза дісталасьспотсменам з Ужгорода.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp