Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві 46-річна жінка розповсюджувала наркотики (Фото)

29 червня 2016 р., 12:16

Її затримали на території наркоманів

28 червня близько 11:00 екіпаж мукачівських патрульних патрулював район вокзалу. Полісмени помітили підозрілу жінку на перехресті вулиць Маргітича та Вокзальної, яка рухалася в напрямку зеленої зони, що знаходиться на території колишнього м’ясокомбінату.

Жінка постійно озиралась і поводилася підозріло. Це дало підстави вважати, що вона може приховувати речі, які заборонені чи обмежені в користуванні. Патрульні попрямували за нею. Через деякий час вони помітили, як жінка вийшла на невелику площадку, де по всій території були розкидані використані шприци та голки після ін'єкцій наркотичних речовин.

{g}

Патрульні наказали жінці залишатися на місці. Під час поверхневої перевірки, вона намагалась зламати або пошкодити щось, що приховувала у рукаві. Передбачивши, що таким чином можуть бути знищені речові докази, патрульні перехопили її руку та не допустили пошкодження приховуваних речовин.
Полісмени встановили особу затриманої та викликали слідчо-оперативну групу. В присутності понятих слідчі виявили у 46-річної жінки шприц, заповнений рідкою речовиною темно-коричневого кольору, схожою на оцетилят опійного маку. Пізніше, жінка зізналася, що знайдена у неї речовина дійсно є наркотичною. Вона мала передати шприц іншій особі у домовленому місці, де, власне, її і затримали патрульні.

Оскільки в діях 46-річної мешканки Мукачеві вбачаються ознаки кримінального злочину, справу передали слідчим, повідомляє Патрульна поліція Ужгорода та Мукаечва.

Нагадуємо, що незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів є тяжким кримінальним злочином і карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. Пам’ятайте про відповідальність. Закон захищає тих, хто його поважає!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp