Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники переймали досвід у чеських колег

29 червня 2016 р., 15:20

Налагоджена співпраця

Чудова нагода обмінятися досвідом та отримати нові знання випала минулого тижня закарпатським рятувальникам під час робочої зустрічі з колегами добровільних і професійних пожежних формувань краю Височина Чеської Республіки.

У ході триденного візиту закарпатські рятувальники на чолі з начальником Управління ДСНС України у Закарпатській області Романом Гудаком вивчали функціонування системи порятунку життя й здоров'я та захисту майна у Чеській Респубіці, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

Для українських гостей іноземні колеги підготували цікаву програму. Присутні ознайомилися з організацією роботи професійних пожежних та волонтерів, які є невід'ємною частиною інтегрованої системи порятунку. Експерти з України відвідали ряд пожежних станцій, бази служби швидкої медичної допомоги м. Іглава та ознайомилися з оснащенням рятувальників краю Височина.

Обмін досвідом роботи чеських та закарпатських рятувальників продовжуватиметься й у майбутньому. Також у цьому році ще планується надання чергової гуманітарної допомоги українським рятувальникам. Перші шість комплектів (рятувальні костюми, черевики, каски, пожежні рукавиці та пояси) рятувальники міста Ужгорода вже отримали на початку травня.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp