Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кубок чемпіонату України з гандболу залишився в Ужгороді (ФОТО)

26 травня 2014 р., 10:40

"Карпатівки" втретє порадували закарпатців своєю перемогою в Чемпіонаті України з гандболу.

Вчора завершився фінальний тур чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги.

В останньому матчі жіночої Суперліги ужгородські "Карпати" здолали львівську "Галичанку" 22:20.

Весь матч був напружений, ну це і не дивно, тому що команди боролися за золоті нагороди. Розпочали гру на рівних, і хоч протягом першої половини гри карпатівки змогли піти у відрив, але львів'яни наздоганяли суперниць. Перший тайм фаворитів не визначив - 11:11.

Другий тайм виявився ще цікавішим. Після першої половини гри карпатівки виглядали впевненіше, тому змогли першими відзначитися у воротах суперника. "Галичанка" не скидувала оборотів в атаці, і це відчула голкіпер ужгородських "Карпат" - Наталія Гайович, якій частенько доводилось рятувати свою команду від голів. Також слід відзначити чудовий захист "ужгородок", завдяки якому команда в підсумку перемогла.

На останніх хвилинах "карпатівки" мали перевагу у "+2", і навіть не реалізований семиметровий кидок не завадив ужгородкам отримати золото чемпіонату. В підсумку - 22:20, а ужгородські "Карпати" втретє стали чемпіонками України!
ГК "Карпати"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp