Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ФОТОФАКТ: Ужгородські "Карпати" у черговий раз захистили статус чемпіона України

26 травня 2014 р., 10:45

Втретє поспіль ужгородські гандболістки стали чемпіонами України. Кубок тепер залишиться в Ужгороді.

у результаті напруженої боротьби «карпатівки» вирвали 2 очки у своїх суперниць – команди «Галичанка» зі Львова.

Кращими гравчинями гандболу за рішеннями тренерів і капітанів команд стали - Ірина Стельмах з «галичанки» та Дарина Кот з «Карпат». Остання після гри поділилась враженнями з журналістами: 

«Було дуже складно. Дівчата з «галичанки» справді сильні. Але ми боролися до кінця».

До того ж, зауважила ще одна зірка «Карпат» Наталія Семаль: «Наші суперниці грають майже незмінним складом упродовж останніх п’ять років. А у нас постійні ротації. Команда весь час оновлюється. Але, як показала гра, ми зуміли стати єдиним цілим. 

{g}

Мокрий від шампанського, котрим традиційно поливають переможниць після гри, тренер ГК «Карпати» Борис Петровський розповів, що результат вважає командним:

«Ми справді важко до цього йшли. Порівняти «Карпати» восени і зараз – це дві різні команди. У нас багато перепон, суперечок і сварок. Але ми це зробили».

«Набагато важче утримати та захистити чемпіонство, аніж його здобути. «Карпати» перша в Україні команда, котра досягла такого успіху. Вони це справді заслужили», - радіє почесний президент клубу Олександр Ледида і дає прогнози на наступний сезон: «Останніми роками гандбольними столицями України були Ужгород і Львів. Але, думаю, наступного року «підтягнуться» і Київ з Херсоном. Ну і звичайно, «Галичанка» - дуже сильна команда. Думаю, у них хороше майбутнє».

Срібні медалі «Галичанці» вручили заступник директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Єрфан і голова Федерації гандболу Львівщини Роман Федишин. А золоті нагороди кравчиням «Карпат» - губернатор Закарпатської області Валерій Лунченко та олімпійська чемпіонка та чемпіонка світу з гандболу Ніна Гецко.

Також Валерій Лунченко нагородив почесним кубком президента команди Олександра Ледиду.
ГК "Карпати"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp