Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кока-Кола Беверіджес Україна допомагає закарпатцям керувати відходами

30 червня 2016 р., 16:53

Компанія Кока-Кола Беверіджес Україна урочисто передала контейнери для роздільного збору пластику громаді с. Галабор на Берегівщині.

Це стало частиною святкування Дня Дунаю, а Кока-Кола є незмінним партнером свята уже з десяток років.

Село Галабор стало п’ятим населеним пунктом на Закарпатті, де за підтримки компанії удосконалюється система управління відходами. У попередні роки роздільний збір сміття було запроваджено у с.Великий Бичків, с.Ясіня, с.Квасово та с.Баранинці.

Цього року міжнародне свято «День Дунаю» розпочалось на баржі на Тисі між двома берегами, де вперше спеціально до свята були відкриті тимчасові пункти переходу. Саме на баржі відбулося урочисте відкриття свята почесними представниками Міжнародної комісії із захисту р.Дунай, Державного агентства водних ресурсів України, Міністерства внутрішніх справ Угорщини та головами Закарпатської ОДА та області Саболч-Сотмар-Бреге.

Під час святкувань відбувся круглий стіл з транскордонної співпраці у сфері водних ресурсів, квест- вікторина для дітей «Скарби Тиси» та музичний фестиваль «З любов’ю до Тиси». Захід проходив на обох берегах Тиси одночасно х можливістю відвідати обидва береги (при наявності Шенгенськоїх візи). Це сприяло реалізації принципу «відсутності кордонів в управлінні річками», як цього вимагає Водна Рамкова Директива ЄС.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp