Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка позбулася грошей

30 червня 2016 р., 19:02

Шахраї нахабно її обманули.

"Звабливою" пропозицію.

До Перечинського відділення поліції звернулася жителька одного із сіл району та повідомила, що шахраї зняли з її банківської картки понад чотири тисячі гривень.

Правоохоронці з’ясували, що 59-річну жінку обманув невідомий чоловік, якийзателефонував до потерпілої та представився працівником банку. Шахрай попросив надати персональні дані та номер кредитної банківської карти дляоформлення більшого кредитного ліміту.

Жінка повідомила всі необхідні дані, навіть продиктувала шестизначний код,який у вигляді СМС прийшов на її телефон.

Після цього на телефон потерпілої прийшло ще одне текстове повідомлення, в якому повідомлялося про зняття з рахунку більше 4 тисяч гривень. Номер телефону, з якого дзвонив шахрай, вже не обслуговується.

Керівництво Перечинського відділення поліції звертає увагу громадян на те, що способів ошукати жертв у шахраїв є чимало, але, дотримуючись загальних правил безпеки, можна вберегти себе від частини з них. Правоохоронцізастерігають, що всі справи з фінансами, платіжними картками, рахункамикраще здійснювати безпосередньо у відділеннях банку. У будь-якихситуаціях, які стосуються грошей і викликають підозру, краще одразуповідомляти в поліцію.



Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області за матеріаламиПеречинського відділення поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp