Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Між двома вулицями в Ужгороді буде пішохідний перехід

30 червня 2016 р., 19:33

Йдеться про Можайського та Минайську.

Таке рішення керівництва

Облаштувати пішохідний перехід. Таке рішення прийняли днями на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту Ужгородської міськради. З пропозицією про це до керівництва міста звернулося ГУ Національної поліції Закарпаття.

Пішохідний перехід планується зробити і біля будинку №77 на Заньковецької. Роботи має зорганізувати департамент міського господарства після капітального ремонту вулиці. Зроблять пішохідний перехід і на перетині Собранецької-Шевченка-Кавказької. А на Генерала Свободи департамент вивчить питання доцільності облаштування додаткових переходів. Тоді як перенесення одного з пішохідних переходів на вул. Собранецькій в інше місце визнали недоцільним, так само, як і облаштування пішохідного переходу по цій вулиці біля будинку 173а.

Розглянули також звернення про надання спеціальних перепусток для в’їзду спецавтотранспорту в центральну пішохідну частину міста. Однак оскільки нормативно-правова база не передбачає такі дозволи, члени комісії визнали це за недоцільне. Затвердили схему організації дорожнього руху в центральній пішохідній зоні міста, відповідно до неї КШЕП має встановити дорожні знаки.

Встановлювати обмежувачі руху на вулиці Драгоманова комісія відмовила. Нагадаємо, там неодноразово демонтували шлагбауми, прибирали бетонні блоки, які порушували правила дорожнього руху. Мешканцям запропонували встановити, попередньо погодивши, висотний обмежувач руху. Заборонити проїзд цією вулицею на комісії теж визнали неправомірним.
Недоцільним визнали і встановлення обмежувача руху по вул. Оноківській, 18, а також обмежувачів по вулиці Бачинського, Стародоманинській, Транспортній та Тичини. А доцільність уже існуючого обмежувача до провулку Приютський вивчать і в разі відсутності дозвільних документів підготують проект рішення виконкому про демонтаж.

Облаштування світлофору поруч із №29 на вулиці Минайській та біля магазину «Осетія» визнали недоцільним, як і пропонованих у кількох місцях Ужгорода зупинок для приміських автобусних маршрутів. Відхили члени комісії і пропоновані зміни в організацію дорожнього руху вулицею Гагаріна.

Департаменту міського господарства доручили встановити на перехресті Мукачівської та Станційної замість "триокого" світлофора лише зелену стрілку направо. Встановлення стрілки на світлофорі перехрестя Анкудінова - Будителів визнали недоцільним.

Комісія також заперечила облаштування паркінгу загального користування на вулиці Баб’яка. А управлінню правового забезпечення міськради доручили розробити Порядок видачі дозволів на облаштування паркувальних місць на прибудинкових територіях.

Прийняли рішення на засіданні комісії і про встановлення кількох дорожніх знаків. Зокрема, біля підприємства «Гроклін-Карпати» на вулиці Володимирській має бути знак “Стоянка заборонена” з табличкою знизу “Автобус”; на Ракоці, 9 – “Пішохідний перехід”; на в’їздах у місто –“Заборона гужового транспорту”; на вул. Доманинській біля пекарні «Дронго» – “Автобусна зупинка”; такий же знак на вулиці Головній у мікрорайоні “Південний”.

На комісії зазначалося також, що питання освітлення вул.Володимирської буде розглянуто депутатськими комісіями при перегляді бюджету міста за результатами виконання протягом першого півріччя.


Мукачівська міська рада

Схожі новини

В Ужгороді на сумнозвісному переході на Минайській ледь не збили молоду дівчину (Відео)
Комунальники не бачать сенсу ставити світлофор на "смертельному" переході в Ужгороді (Відео)
В Ужгороді вирішать питання з освітленням переходу на Минайській
Сотні громад хочуть перейти в ПЦУ - Мінкульт
Сьогодні на Мукачівщині двічі збили людей на пішоходному переході
У Пилипці церковна громада відмовилась від протекторату Московського патріархату
Тимчасовий пішохідний перехід «Лубня – Волосате» за п’ять днів перетнули майже три тисячі разів
У зоні відповідальності мукачівської бригади відкрили сполучення з окупованим Луганськом
На Закарпаття у будь-який момент можуть привезти "бойовиків" у рясах
Від завтра протягом п’яти днів працюватиме пішохідний перехід «Лубня – Волосате» на українсько-польському кордоні

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp