Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Німці підтримують сім'ї бійців АТО на Іршавщині

30 червня 2016 р., 20:31

Цього разу прислали одяг для діток

Вчора, 29 червня, завдяки співпраці Іршавської райдержадміністрації, благодійної організації «Допомога без кордонів» з Генеральним консульством України в Мюнхені, отримали від останніх 17 коробок з одягом, в основному для малечі.

Про це повідомляє Іршавська РДА

Даний гуманітарний вантаж, найближчим часом, буде переданий сім’ям загиблим в зоні АТО, дітям учасників АТО, через представника громадської організації «Захисників вітчизни та учасників АТО» при райдержадміністрації, дітям з соціально-незахищених сімей, через службу в справах дітей райдержадміністрації та в школу-інтернат, через благодійну організацію «Допомога без кордонів». Голова Іршавської райдержадміністрації Олександр Горін оголосив Подяку віце-консулу Генерального консульства України в Мюнхені Сочці Ярославі Василівні, за активне сприяння в наданні допомоги соціально-незахищеним верствам району та сім’ям загиблим в зоні проведення АТО на сході України. Окрема Подяка Волонтерській сотні Мюнхена у особі Тараса Бережанського та перевізнику Віталію Князєву, завдяки сусиллям яких вдалося зібрати і доправити вантаж до України!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp