Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поляк дав хабар чопському прикордоннику

1 липня 2016 р., 12:08

Вісім сотень гривень

Активне проведення заходів щодо протидії корупційній складовій серед прикордонників продовжує приносити позитивні результати. Так, протягом минулої доби, прикордонниками Чопського загону у пункті пропуску "Малий Березний" було зафіксовано та припинено чергову спробу дачі хабара.

Учора, на виїзд з України до Словаччини прямував громадянин Польщі. Однак під час проходження чоловіком прикордонного контролю, правоохоронцями було виявлено перевищення терміну перебування на території України на 52 доби. Відтак, громадянин Польщі запропонував прикордоннику грошову винагороду у розмірі 800 гривень, і таким чином намагався вирішити питання про безперешкодне перетинання кордону та не складання на нього адміністративно процесуальних документів.

З метою прийняття правового рішення, щодо ознак злочину передбаченого ч.1 статтею 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі", про даний факт було повідомлено ГУНП у Закарпатській області, повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Керівництво Чопського прикордонного загону звертається до усіх учасників руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp