Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Життя закарпатця забрала вода

2 липня 2016 р., 11:24

Сталася трагедія на Великоберезнянщині

Хлопчині було 13...

Правоохоронці краю закликають дотримуватися правил безпечного поводження на воді. З початку року на водних об’єктах зафіксовано 15 випадків загибелі людей на воді. В п’ятницю, 1 липня в урочищі «Брештаново» в Великоберезнянському районі в річці Уж втопився 13-річний хлопчик. Семикласник пірнув у воду та загинув. Працівниками ДСНС під водою було знайдено тіло дитини без ознак життя. Поліція закликає громадян дотримуватися правил безпеки під час відпочинку на воді, щоб зберегти життя та здоров’я. Найбезпечнішим буде купайтеся тільки в спеціально об лаштованих для цього місцях, коли температура води піднімається до 17-19° С. 

Не варто заходити в водойму, коли є ознаки перегрівання: паморочиться голова, відчувається легка нудота. Категорично не можна купатися в стані алкогольного сп’яніння, стрибати у води з місць, не призначених для цього, таких як мости, скелі, тощо. Не варто ходити купатися поодинці, а у групі варто стежити за кожним її учасником під час перебування у воді. Особливо пильними варто бути на річках, де є сильна течія.
 Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp