Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нафтогаз відмовляється платити за газ для Донбасу

2 липня 2016 р., 14:23

Нафтогаз не визнає борг перед Газпромом за поставки газу на Донбас.

НАК Нафтогаз України знову заявив, що не має заборгованості перед Газпромом за газ, поставлений на непідконтрольні владі території Донбасу.

У компанії зазначають, що протягом останніх років закупівля газу у Газпрому здійснюється виключно на умовах авансової передоплати.

При цьому Нафтогаз з листопада 2015 роки не оплачував і не купував газ у російської компанії, а до цього імпортував газ виключно через пункти входу в ГТС на підконтрольній Україні території.
"Нафтогаз не приймає газ за контрактом з Газпромом на газовимірювальних станціях (ГВС) Прохорівка і Платово. Всі взаємні претензії, які виникли в рамках господарських відносин між Нафтогазом і Газпромом, повинні бути вирішені в арбітражному порядку", - наголошують в компанії.
Росія знизила ціну на газ для України
Нагадаємо, Росія виставила Україні новий рахунок за поставки газу на Донбас. Глава Газпрому Олексій Міллер заявив, що борг Нафтогазу за східні області зріс до 718,5 мільйонів доларів. Українська сторона багаторазово заявляла про незаконність поставок в окуповану зону.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp