Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

95 квартал. Ужгород. Облмуздрамтеатр

18 червня 2014 р., 18:00

Гумористи покажуть закарпатцям те, чого не побачиш на екрані телевізора.

18 червня в обласному муздрамтеатрі з новою програмою 2014 року виступить "95 Квартал". На глядачів чекає безліч веселих жартів різної тематики.

Родзинкою виступу "95 кварталу" буде блок номерів на політичну тему, які не показують по телевізору. Варто зазначити, що ті жарти не пускають в ефір не через цензуру, а щоб людям було цікаво приходити на "живі" концерти.

"95 квартал" люблять за гострі жарти, а самі "кварталівці" кажуть, що якщо досі живі й здорові, значить ще нікому серйозно не "насолили".

Нагадаємо, студію створено 2003 року на основі творчого колективу команди КВН "95 квартал". На початку 2005 року студія спільно з телеканалом "Інтер" приступила до виробництва проекту "Вечірній квартал". Це не просто телепрограма, це окремий світ. У ньому є свої мешканці, свої традиції. Квитки на концерт "95 кварталу" в Ужгороді вартують від 250 до 750 гривень. Вони вже надійшли в продаж, й придбати їх можна у касі театру.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp