Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За фактом порушення правил дорожнього руху в Ракошині розпочато службову перевірку

3 липня 2016 р., 15:35

Покарають, якщо винен

За наслідками відео, яке з’явилося в мережі, де службове авто ГУНП в Закарпатській області перетинає суцільну смугу руху, буде проведено перевірку.

По завершенню службової перевірки буде прийнято рішення і водій, якщо винен, буде покараний згідно з Законом, повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Відповідно до Правил дорожнього руху, вузьку суцільну лінію перетинати забороняється. Як виняток, за умови забезпечення безпеки дорожнього руху, дозволяється перетинати дану лінію для обгону поодиноких транспортних засобів, що рухаються із швидкістю менше 30 км/год.

Задля об’єктивного розслідування ситуації, що мала місце зранку, 3 липня, на автодорозі Київ-Чоп, поліція звертається до водія, який був за кермом обігнаного авто, із проханням надати детальні свідчення. Дякуємо громадянам за пильність та наголошуємо: перед законом усі рівні.















Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp