Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські театрали представлять нову виставу

5 липня 2016 р., 09:31

Подарунок глядачам на завершення сезону

У неділю, 10 липня, о 18.00 Закарпатський обласний український музично-драматичний театр ім.братів Шерегіїв закриває 70-й театральний сезон прем’єрою – драмою Жана Кокто "Орфей та Еврідіка" у постановці Олександра Саркісьянца.

Про це повідомляє Управління культури Закарпатської ОДА.

Жан Кокто (1889-1963) – французький режисер, актор, художник, письменник, знакова постать європейського авангарду першої половини ХХ століття. У 1926 році написав п’єсу "Орфей та Еврідіка", базовану на відомому античному міфі, дія якого відбувається в сучасності. У 1950 році зняв за її мотивами фільм "Орфей" із Жаном Маре в головній ролі.

Режисер вистави Олександр Саркісьянц твердить, що "Орфей та Еврідіка" – це історія про нас, про наші почуття, про потребу любові, про бережне ставлення один до одного, про вічну загадку кохання…

Перед початком вистави о 17.00 також відбудеться зустріч із журналістами, яким розкажуть більше про прем'єру та підсумки сезону загалом, – інформують у театрі.







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp