Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Яка вона, охорона праці очима дітей?

26 травня 2014 р., 16:34

Дітей Срібної Землі запрошують взяти участь у конкурсі.

Майже місяць минув з того часу, як 28 квітня було відзначено День охорони праці, однак ставити крапку у реалізації широкої низки заходів з нагоди цієї своєрідної червоної дати у календарі для представників усіх без винятку професій говорити зарано.

Як повідомив голова Оргкомітету з підготовки та проведення у 2014 році Дня охорони праці, заступник начальника теруправління Держгірпромнагляду у Закарпатській області Богдан Дорош, на даний час триває регіональний конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей». Свої роботи на розгляд компетентного журі вже надіслали вихованці навчальних закладів Перечинського, Іршавського та Виноградівського районів. Юні художники втілили своє бачення безпеки труда у понад 100 різножанрових малюнках. 

Творчі роботи на адресу Оргкомітету продовжують надходити й з інших куточків нашого краю. Нагадаємо, що підсумки обласного конкурсу будуть підбиті наступного місяця.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp