Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Донецькому аеропорту триває бій (ФОТО, ВІДЕО)

26 травня 2014 р., 16:44

Бій між сепаратистами та українськими військовими, у рамках АТО, триває вже декілька годин. Наразі до українських військових прибуло підкріплення.

У Міжнародному аеропорту Донецька проходить антитерористична операція.

Про це повідомив керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов.

"Так, це саме АТО. АТО зараз проходить в аеропорту Донецька", - сказав Селезньов.

Пізніше у своєму Facebook Селезньов повідомив, що в понеділок о 13.00 годині "терористам, які незаконно проникли на територію аеропорту в місті Донецьк висунуто ультиматум скласти зброю та здатись силам АТО".

"Повідомлялося, що у разі невиконання вимог українськими силовиками буде застосовано силовий варіант звільнення аеропорту", - додав він.



"Терористи не виконали вимоги українських силовиків, по позиціях терористів було завдано авіаційного удару. Спершу літак СУ-25 виконав попереджувальні постріли з метою примусити терористів виконати умови учасників АТО. В рядах бойовиків розпочалась паніка. Після цього літак МіГ-29 наніс авіаудар по місцях скупчення терористів", - повідомив він.

"Керівництво сил антитерористичної операції вкотре підкреслює, що дії сил АТО спрямовані на стабілізацію ситуації в регіоні, відновлення конституційного ладу та правопорядку, забезпечення миру та спокою в районі проведення операції зі знищення незаконних збройних формувань, які загрожують життю та безпеці мешканців регіону", - наголосив Селезньов.



Станом на 14.40, за словами Селезньова, "вогнем вертольоту вогневої підтримки знищена зенітна установка яка "працювала" в аеропорту Донецька проти сил АТО".

Станом на 15:36 подвіомляють, що бойовики нібіто відходять у житлові квартали, щоб ховатися за спини людей.

Станом на 16:18 Селезньов повідомив "Українській правді", що в аеропорту тривають оперативні заходи, пов’язані з блокуванням банди бойовиків.

"Нам також стало відомо, що у бік аеропорт з центру Донецька виїхали два КамАЗи і автобус з терористами на допомогу", - додав він.

Водночас, як розповів стрімер, який веде пряму трансляцію з боку терористів, біля аеропорту перебувають "хлопці з батальйону "Восток" і ополченці "Оплота".

Раніше аеропорт спробували захопити терористи самопроголошеної Донецької народної республіки.

Українська правда






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp