Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вибори на Тячівщині: Третина виборців, ОБСЄ, самооборона та жодних ексцесів (ФОТО)

26 травня 2014 р., 17:56

Явка на виборах у районі, звичайно, не порадувала, але те, що волевиявлення пройшло спокійно - це великий плюс.

Вчора в Україні відбулися позачергові президентські вибори. Вперше за всю історію незалежності, вони пройшли у дуже складній суспільно-політичній ситуації. Проте варто відмітити, що у нашому районі все було спокійно. 

Владі вдалося організувати виборчий процес на належному рівні. Було створено окружну виборчу комісію 73 територіального виборчого округу (Тячівський і Рахівський райони), яку очолив Іван Келемен. Також у визначений термін було сформовано дільничні комісії, їх охорону та відповідну роботу.Тож рівно о 8 годині відкрилися і розпочали свою роботу всі 74 виборчі дільниці Тячівського району. 

{g}

За час голосування ексцесів та масових порушень не було зафіксовано, хоч протягом дня спостерігалася досить низка явка виборців. Ситуація виправилась після обіду, найбільша кількість виборців прийшла голосувати після закінчення недільних богослужінь.

За перебігом виборчого процесу уважно стежили чисельні спостерігачі, на дільниці навідались і представники від ОБСЄ, журналісти. Ситуацію моніторило і керівництво району.

- Проведення чесних, демократичних виборів дуже важливе для стабілізації суспільно-політичної ситуації в нашій країні. Тому маємо зробити все необхідне для забезпечення такого волевиявлення, - наголосив голова Тячівської РДА Петро Голубка.

Загалом за даними ОВК №73 у Тячівському районі проголосувало 34,8% виборців.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp