Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За піднятий кулак на дідуся хустського міліціонера позбавили волі

26 травня 2014 р., 18:23

Хоча поки що тільки на папері. Якщо бути точнішими, потрапить горе-правоохоронець за грати, якщо порушить правила випробувального строку.

Вироком Хустського районного суду, підтримано позицію прокуратури та визнано винним оперуповноваженого Хустського МВ ГУ МВС України в Закарпатській області у вчинені інкримінованого йому злочину за ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу).

Як повідомив, виконувач обов’язків прокурора Виноградівського району радник юстиції Віктор Данканич, засуджений, спільно з своїм колегою, затримали у місті Хусті чоловіка, щоб доставити його до міськвідділу міліції. Свідком цих подій став дідусь затриманого. Старенький намагався з’ясувати причину затримання онука, а також встановити особи правоохоронців. На що працівник міліції, явно перевищуючи свої службові повноваження, умисно вдарив дідуся кулаком в обличчя від чого той впав на землю, отримавши тілесні ушкодження.

Вироком суду, правоохоронця визнано винним у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 365 КК України та призначив йому покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з призначенням іспитового строку та забороною на 2 роки займати посади в правоохоронних органах.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp