Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На "Тисі" затримали громадянку з "липовим" паспортом

8 липня 2016 р., 12:18

Так просто з рук не зійшло

Треба відповідати

У пункті пропуску «Тиса» у 44 річної громадянки України, яка в якості пасажира прямувала з Угорщини в Україну, прикордонники Чопського загону виявили часткову підробку паспортного документу.

Відтак, під час здійснення ідентифікації особи, в інспектора прикордонної служби виникли сумніви. Тому паспортний документ жінки було направлено на поглиблене дослідження. Під час перевірки виявилося, що документ містить ознаки часткової підробки, а саме: на 7 - 8 та 25 – 26 сторінках правоохоронці виявили розбіжність водяних знаків, наявність клею та ознаки розрізу та накладки сторінок.

Наразі порушницю притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконнперетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та передано співробітникам Національної Поліції в Закарпатській області для дачі пояснень та проведення подальших слідчих дій.













Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp