Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті планували лісовпорядні роботи

8 липня 2016 р., 15:00

Вчора, 7 липня

На нараді.

Заступник начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства у четвер, 7 липня, провів технічну нараду з питань організації лісовпорядних робіт на територіях лісосічного фонду, прийнятого від ДП «ЗОУЛАГ».

Учасники наради обговорили проблемні питання, пов'язані з проведенням лісовпорядних робіт. Особлива увага була приділена проблемам лісовідновлення у новостворених ДП «Тячівське ЛГ» та ДП «Верхньогірське ЛГ».

На засіданні були присутні заступник начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Василь Кий, начальник партії ВО «Укрдержліспроект» комплексної експедиції Микола Пашко, головний інженер Львівської державної лісовпорядної експедиції Володимир Копильців, начальник відділу лісового та мисливського господарства Ігор Орос, головний спеціаліст відділу лісового та мисливського господарства Володимир Зварич, начальник відділу Департаменту екології та природніх ресурсів Закарпатської ОДА Юрій Бахарєв.


















Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp