Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко приїхав до Польщі на саміт НАТО

8 липня 2016 р., 14:21

По приїзду Порошенко зустрівся з президентом Туреччини.

Президент Петро Порошенко в п'ятницю прибув до Варшави, де візьме участь в засіданні комісії Україна-НАТО та проведе ряд зустрічей.

Як повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко в Twitter, перша зустріч Порошенка на саміті - з президентом Туреччини Таїпом Ердоганом.

"Почалися переговори з президентом Туреччини", - написав Цеголко.

Очікується, що в рамках візиту відбудуться також двосторонні зустрічі Порошенка з президентом Польщі Анджеєм Дудою, прем'єром Нідерландів Марком Рютте, прем'єром Британії Девідом Кемероном і іншими іноземними лідерами.

Очікується також спілкування Порошенка з президентом США Бараком Обамою.

9 липня президент України візьме участь в засіданні Комісії Україна-НАТО, за результатами якого очікується ухвалення спільної заяви і комплексного плану допомоги Україні.

Джерела агентства стверджують, що цей документ буде включати ряд позицій, спрямованих на посилення оборонної безпеки України.

Також мова йтиме про трастові фонди для України з метою зміцнення безпеки країни.

Крім того, в рамках саміту відбудеться засідання лідерів Альянсу щодо Афганістану за участю президента України. Після цього глава української держави відправиться на засідання G5 + Ukraine, де буде обговорюватися питання ситуації на Донбасі, а також виконання Мінських угод.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp