Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді можна з’їсти Путіна

26 травня 2014 р., 22:03

З бомбою в руках чи у гамівній сорочці - таким можна побачити "солодкого" Путіна в обласному центрі Закарпаття

В одній з ужгородських кав’ярень, а саме в «Львівській майстерні шоколаду», віднедавна можна придбати мініатюрного Володимира Путіна.

Майстри по-різному інтерпретували очільника Росії: є його варіанти у ватнику з бомбою в руках, а є й інші — в наполеонівській трикутній шапці та гамівній сорочці. Такими образами львівські кондитери намагалися влучно змалювати наміри та дії Путіна щодо українського народу. Тому напис на цінниках до товару теж відповідний – «ПТН ПНХ».

Як зазначають власники кав’ярні у Львові, де солодкий Путін продається вже давно, люди по-різному на нього реагують: одні обурюються, що ворога українців виготовили з шоколаду, інші прямо на очах у продавців відкушують йому голову, а дехто обіцяє з’їсти Путіна вдома, але, розтопивши агресора, як гарячий шоколад. У Львові щодня купують від 10 до 20 шоколадних фігурок. Під замовлення їх відсилають у Київ та навіть Канаду.

В Ужгороді фігурки продають віднедавна, тому, як на це реагують закарпатці й чи реагують взагалі, — ще невідомо.

Тетяна Беринець


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp