Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дорогі ліки заводять закарпатців у глухий кут

9 липня 2016 р., 17:06

Звертаються по допомогу до влади

У четвер, 7 липня виконуючий повноваження голови Закарпатської обласної ради Йосип Борто провів особистий прийом громадян, - повідомляє прес-служба Закарпатської облради.

З наболілими питаннями звернулося понад 20 осіб з різних районів і міст краю. Серед проблем, з якими зверталися люди до керівника облради та крайового обранця, були питання, що стосуються надання матеріальної допомоги, земельних відносин, працевлаштування, розв’язання житлових проблем, соцвиплат, високих тарифів на житлово-комунальні послуги. Також йшлося про необхідність ремонту сільських соцзакладів та доріг, працевлаштування та оздоровлення.

Та переважали прохання про надання матеріальної допомоги на лікування важко хворих краян, серед яких - чимало дітей. Дороговизна ліків заганяє людей у глухий кут…

Йосип Йосипович уважно розглянув кожну заяву. Окремі вирішив невідкладно, із складніших питань дав відповідні доручення працівникам виконавчого апарату облради та скерував їх на розгляд і вирішення по суті до відповідних інстанцій.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp