Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатця обеззброїли полісмени

10 липня 2016 р., 12:24

Викрили в нього пістолет.

Тепер треба відповідати.

34-річний житель смт.Тересва Тячівського району вже є фігурантом кількох кримінальних проваджень, а тепер попався ще й зі зброєю.
Учора ввечері працівники поліції під час відпрацювання м.Тячів зупинили для перевірки автомобіль «Шкода Суперб». За кермом іномарки перебував молодий чоловік, який не мав ніяких документів. Його затримали й доставили в райвідділ.
Там з’ясувалося, що це 34-річний житель смт.Тересва Тячівського району, який проходить тепер по кількох кримінальних справах. Зокрема, за хуліганство з застосуванням зброї та за крадіжки.
Поліцейські вирішили детально оглянути машину затриманого. І недарма. Під заднім сидінням знайшли іногородні номерні знаки з іншого авто, а в багажнику – пістолет «Зоракі» калібру 9 мм. Зброя має явні ознаки переробки на бойову.
За даним фактом поліція розпочала слідство. Пістолет направлено на експертизу. Номери вилучено. Автомобіль затримано на спецмайданчик. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp