Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Міжгірщині відремонтували дорогу до Синевиру (Фото)

11 липня 2016 р., 14:17

Добрі дороги - шлях до туристичного розвитку краю

Поліпшення стану доріг – одна з основних проблем Міжгірського району, яка вимагає першочергового вирішення. Передусім ремонту потребують ті автошляхи, які мають важливе значення у розвитку туристичної галузі верховинського краю.

Одна із них, до прикладу, веде мандрівний люд до перлини Карпат – Синевирського озера. І, правду кажучи, дана дорога була у зовсім незадовільному стані, адже протягом останніх чотирьох років, за словами сільського голови с. Синевирська Поляна Юрія Горвата, тут взагалі не проводився не те що капітальний, а й ямковий ремонт. Заходи, які вони організовували власними силами, – як капля в морі. Потрібні були більш дієві рішення і великі кошти, які віднайти сільраді не так просто, особливо в теперішній складний час.

Тож, враховуючи вагоме значення відрізку автодороги Синевир – оз. Синевир, як до районного керівництва, так і до обласної влади останніми роками направлялася велика кількість листів із проханням провести її ремонт. І нарешті цього року на запити сільської ради відгукнувся голова ОДА Геннадій Москаль, який пообіцяв посприяти у вирішенні даного питання. Радує, що свого слова Геннадій Геннадійович дотримав. Відтак уже виконано капітальний ремонт майже на 2 км цієї дороги (із запланованих 8-ми). Крім того, на 4 км автошляху планується провести його поточний ремонт (ямковий), повідомляє НПП "Синевир".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp