Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді працівник прокуратури п’яний втікав від поліцейських

11 липня 2016 р., 15:21

Закон один для всіх

Патрульним довелось поганятись за порушником.

Уніч з 10 на 11 липня екіпаж ужгородських патрульних помітив, що водій Volkswagen Passat рухається без ввімкнених фар. Полісмени зупинили автівку.

Під час спілкування з водієм вони побачили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Кермувальнику запропонували пройти огляд на наявність алкоголю в крові.

Але чоловік повівся неочікувано: щойно полісмени заговорили про проведення тесту, 50-річний водій натиснув на газ та кинувся навтьоки. Патрульні наздогнали та заблокували автівку, повідомляє Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

На водія склали відповідні адіміністративні документи за порушення ПДР, відмову від огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння та невиконання вимог про зупинку.

Під час спілкування з патрульними водій пред’явив посвідчення працівника прокуратури.Звертаємо увагу, що дотримання норм законодавства та ПДР є обов’язковим для всіх. Патрульні не роблять виключень та ставляться однаково до всіх громадян. Адже принцип законності - головний в роботі полісменів. Пам’ятайте про відповідальність!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp