Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іноземець позбувся сигарет і машини на митному посту (ФОТО)

12 липня 2016 р., 11:22

Обман не допоміг

Так заплатив за порушення.

10 липня, на митний пост «Вилок» Закарпатської митниці ДФС заїхав угорець на автомобілі «AUDI A6». Для проходження митного контролю громадянин обрав «зелений коридор». При усному опитуванні іноземець заперечив наявність будь-яких прихованих товарів та повідомив, що нічого забороненого не переміщує.

За оперативною інформацією прикордонників, у транспортному засобі могли знаходитись товари заборонені або обмежені до переміщення через митний кордон України, в зв’язку з цим, транспортний засіб із «зеленого коридору» було направлено в бокс поглибленого огляду.

В ході митного контролю працівники митниці спільно прикордонниками в паливному баку виявили приховані від митного контролю 950 пачок «LIFA MENTHOL SUPER SLIM» та «СOMPLIMENT 3 SUPER SLIMS», без акцизних марок.

Громадянин Угорщини порушив митне законодавство України, намагаючись перемістити через кордон тютюнові вироби. Ці дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Щодо громадянина складено протокол, цигарки та автомобіль вилучено.

ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp