Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Грицик вперше вислухав закарпатців (ФОТО)

12 липня 2016 р., 13:02

На прийомі.

Сьогодні.

 

У вівторок, 12 липня, перший особистий прийом громадян провів заступник голови Закарпатської облради Петро Грицик. Клопотання закарпатців стосувалися, зокрема, надання матеріальної допомоги на лікування, житлових та побутових проблем, земельних відносин тощо. Найбільше звернень надійшло від жителівУжгорода та Мукачева, Перечинського району.

Так, 50-річний мешканець с.Зарічево, інвалід ІІ групи, який все життя пропрацював на залізниці, просить надати йому матеріальну допомогу на лікування в онкологічному відділені міської лікарні. З подібним проханням звернулася до Петра Васильовича й ужгородка похилого віку. Жінка просить надати фінансову допомогу її сину на дороговартісну операцію та придбання інплантата. За її словами, з сином стався нещасний випадок, внаслідок чого він травмував обидві руки. Інша ужгородка, пенсіонерка, інвалід І групи, розповіла про важкий матеріальний стан і також попросила допомогу, бо вже 5-й рік проходить тричі на тиждень гемодіаліз у відділенні нефрології в обласній клінічній лікарні ім.А.Новака. Позаяк держава не в змозі покрити всі витрати, то хворим на ниркову недостатність доводиться самотужки купувати дорогі медикаменти. Петро Васильович уважно вислухав заявників і пообіцяв, окрім надання одноразової допомоги з обласної програми «Турбота», особисто звернутися також до міського голови Богдана Андріїва віднайти можливість профінансувати дороговартісне лікування ужгородцям через міські програми.

А от мешканець с.Раково Перечинського району просить допомогти у вирішенні земельного питання, а саме - у відновленні межі. На словами заявника, голова сільради та землевпорядник порушують його права у відновленні законних меж його земельної ділянки, яка була виділена під будівництво житлового будинку, частину якої самовільно забрала сусідка.

На кожне звернення заведена контрольна картка особистого прийому, в необхідних випадках Петро Грицик надав заявникам роз’яснення щодо порядку вирішення порушених питань. За результатами розгляду усіх звернень під час особистого прийому Петро Васильович дав відповідні доручення апарату облради, про виконання яких заявники будуть проінформовані в установленому порядку.



Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp