Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Височина шукає таланти на Закарпатті

27 травня 2014 р., 11:16

Талановитих маленьких закарпатців запрошують взяти участь у конкурсі, анонсованим краєм Височина (Чеська Республіка).

З метою подальшого розвитку взаємної співпраці Закарпаття і краю Височина у галузі освіти, поглиблення освітньо-культурних взаємозв’язків та підтримки обдарованих і талановитих дітей на Закарпатті протягом травня - вересня буде проведений обласний конкурс малюнку «Мій рідний край». 

Завданням конкурсу є виявлення талановитих, обдарованих дітей; підтримка та розвиток образотворчого мистецтва, сприяння реалізації творчих задумів дітей, залучення їх до активної участі у мистецькому житті краю; виховання любові до рідної землі, природи, історії та культури. 

Конкурс проводиться серед учнів - гуртківців загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області віком 7 –10 років. Він пройде у два етапи - протягом травня – червня на рівні районів (міст), а в серпні - вересні – на обласному рівні. За підсумками районного конкурсу буде відібрано по 10 кращих робіт на обласний етап – виставку, яка відбудеться в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «Падіюн» у вересні - жовтні цього року. 

Організаторами конкурсу є край Височіна Чеської Республіки, департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА та Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН”. Затверджено умови проведення конкурсу, оргкомітет та журі, критерії оцінки робіт. 

Всі учасники обласного етапу конкурсу отримають призи від краю Височина та благодійного фонду «Віза». 
Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp